Infernal Tenebra will perform at GoatHell 2023, which will take place from 27 to 29 July 2023 at Fort Punta Christo in Pula, Croatia.

After almost four long years of ups and downs, planning and anticipation, GoatHell Metal Fest is making a comeback!
In 2023, Pula will again be the destination for enjoying great metal music by the beach, grabbing a cold one under the sun; and most importantly a place of gathering, good company and even better bands!

GOATHELL METAL FEST Pula, Istra, Hrvatska

27 – 28 – 29 srpanj 2023.

Nakon 3 godine pauze, GoatHell Metal Fest se vraća na pulske obale!

GoatHell Metal Fest 2023 održati će se od 27. do 29. srpnja na Austro- ugarskoj utvrdi Fort Punta Christo, u pulskom prigradskom naselju Štinjan. Sgrađena krajem 19. stoljeća na istoimenom poluotoku, Fort Punta Christo je najveća je austro-ugarska fortifikacija u Puli. Prostire se na više od deset tisuća četvornih metara te ima čak 270 prostorija.
Na samo par minuta hoda od utvrde nalaze se predivne plaže gdje se posjetitelji festivala mogu rashladiti i opustiti u kristalno čistom moru. Središnji dnevni party organiziran je na Hell Beach plaži, koja se nalazi ispod same utvrde, uz beach bar, DJ program i bend iznenađenja. Tu će svakodnevno polaziti brod na panoramsku vožnju oko otočja Brijuni.
Za one koji radije izbjegavaju sunce, utvrda pruža niz mjesta za dnevno uživanje; terasa koja uz hladovinu i morski povjetarac nudi predivan pogled na ulaz u pulsku luku i otočje Brijuni ili brojni tuneli u kojima ljeti temperatura ne prelazi ugodnih 25 stupnjava. Na posjetiteljima je da sami izaberu

U tri dana trajanja festivala nastupit će 18 bendova različitih metal žanrova iz 9 zemalja Europe i svijeta; Meksika, Iraka, Litve, Malte, Grčke, Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske.
Uz odličan metal provod i još bolje bendove, GoatHell Metal Fest 2023 svojim posjetiteljima nudi besplatan parking i kamping, bogatu ponuda hrane i pića, dnevni party na plaži uz glazbeni i DJ program, panoramske vožnje brodom, uprizorenje borbi rimskih gladijatora i srednjevjekovnih vitezova, i još puno, puno toga!

Više informacija o festivalu može se naći na službenoj stranici festivala www.goathell.eu .
Festivalske ulaznice u pretprodaji bit će dostupne do 26. srpnja u ponoć po cijeni od 35 eura i mogu se kupiti putem festivalske stranice www.goathell.eu , Entrio prodajnog sistema ili na Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Uskoro će u prodaji biti i tzv. hard copy ulaznice. Jednodnevnu ulaznicu za festival biti će moguće kupiti isključivo na festivalskom ulazu po cijeni od 19 eura, dok će festivalska ulaznica na ulazu stajati 40 eura.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *